Cégünk 1996-tól megszakítás nélkül működik és szolgálja ki vevőinket a legmagasabb minőségű termékekkel. Kezdetben a jól bevált régi, de megbízható gépparkkal, majd folyamatosan fejlődve egyre korszerűbb berendezésekkel szereltük fel üzemünket.

A 90-es években fő profilunk a fenyő fűrészáru kereskedelem volt, országszerte szállítottuk a kiváló minőségű, Kárpátokból származó faanyagokat. Ezt követően tevékenységünket kibővítve, “belevágtunk” a nyárfa csomagolóanyag gyártásba. Egyutas raklapok, kalodák, ládák, alátétfák és hasonló termékeket kezdünk gyártani hazai és külföldi piacra egyaránt.

A 2010-es évek elejére az éves rönkfeldolgozásunk meghaladta a 2500 m3-t és a létszámunk a kezdeti pár főről 18-ra emelkedett. Ekkor döntöttünk úgy, hogy a meglévő csarnok már nem elegendő, és egy új 700 m2 alapterületű készáru raktárat építünk. Ezzel a beruházással egybekötve az egész telephely egy új aszfaltréteget kapott ami nagyban meggyorsította a targoncával való rakodást. Jelenleg, a piaci viszonyokhoz igazodva, részben áttértünk az OSB lap feldolgozásra, és a helyi gyár partnereként talpfákat gyártunk.

Parnereink: